Creme De La Creme

Met trots stel ik jullie de nieuwe pralines van Creme De La Creme voor!

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd contacteren.

 

 

 

 

Creme de la Creme Chocolates

 

Chocolatier Koen Ulenaers pakt uit met chocolade en pralines in de vorm van een hoorntje met bolletjes ijs. De Lommelaar liet zich duidelijk inspireren door de VTM-reeks Crème de la Crème.

De VTM-reeks Crème de la Crème was voor de stad Lommel een perfect verhaal om toeristisch mee uit te pakken. De reeks, waarin vier jeugdvriendinnen een ijssalon openen, werd in Lommel gefilmd. Een tijdje geleden pakte Lommel al uit met de coupe Romi, een ijscoupe die in de Lommelse ijssalons en horecazaken geproefd kan worden, en fiets- en wandelroutes langs plaatsen waar gefilmd werd. Bekijk zeker deze video!

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chocolatier Koen Ulenaers springt nu mee op de kar. ‘In de serie komt het ondernemerschap aan bod, en laat dat nu net de inspiratie zijn voor mij om aan de slag te gaan met een chocoladeproduct dat verwijst naar de reeks’, zegt Koen. ‘Crème de la Crème was een ‘feel good’- reeks, en daarbij denk ik meteen aan chocolade. Wie een minder dagje heeft, kan met chocolade opgebeurd worden.’

 

De chocolatier maakte een collectie met vier ijsjes uit chocolade en pralines, zoals een hoorntje met bolletjes pralines in verschillende kleuren, twee grote galetten, een ijsbakje en een kinderijsje. ‘Ik ben blij dat Crème de la Crème Lommel op de kaart zette, maar ook dat Koen, een creatief ondernemer, ook de stad Lommel promoot als een echt ambassadeur’, zegt schepen van Toerisme Veronique Caerts (Open VLD).

Copyright © 2014 - Koen Ulenaers - Masters Chocolates Lommel