Over ons

 

Masters Chocolates Lommel

Beste bezoeker - chocolade liefhebber,

 

U bent hier goed terecht gekomen, hier in de wereld van chocolade. MCL is een jong dynamisch chocoladebedrijf dat meer wil met chocolade dan alleen pralines maken.

Hoewel we al jaren een warme bakkerij hebben (nog steeds!) en ook onze pralines al sinds jaar en dag zelf hebben we een volledig nieuw atelier gemaakt en dat volgens de laatste hygiënenormen. Dit is een les- en ontvangstatelier : hier geven wij workshops voor volwassenen, kinderfeestjes, …

Uiteraard wordt hier ook onze eigen productie van de pralines en andere chocolade lekkernijgedachten.

 

Sinds 2008 draait ons bedrijf op volle toeren. Vanaf 1 mei 2010 kan je in Lommel op verschillende plaatsen de Lommelse Stadspraline aanschaffen. Deze praline is één van de unieke projecten die we hebben uitgevoerd. Het idee en ontwerp is uniek en van de hand van onze chocolatier, Koen Ulenaers.

 

Mensen vergeten soms te genieten van chocolade, chocolade eten is een belevenis op zich. Chocolade, het Belgische topproduct, verdient een nog betere erkenning en daar willen wij graag aan meewerken. Wij hopen dat in u uw gading op onze vernieuwde website kan terugvinden.

 

Vragen en suggesties zijn steeds welkom. Wij hopen u eens te begroeten op een workshop, kinderfeestje, …

Tijdig reserveren is de boodschap!

 

Copyright © 2014 - Koen Ulenaers - Masters Chocolates Lommel